​Profil
- Hvorfor vælge os

Siden 1995 har Lone Nordskov hjulpet sine kunder med sikker økonomistyring. I dag er der to ansatte i virksomheden, som ligger på Hovedgaden 4 i Skibby.

Små og mellemstore virksomheder er vores speciale. Vores primære kunder er håndværks-, detail- og restaurationsvirksomheder i lokalområdet, som har brug for hjælp til den økonomiske del af virksomhedsdriften. Mange af vores kunder har ensartede behov, men vi sætter en ære i at tilpasse vores assistance til den enkeltes behov.

Vi er kvalitetsgodkendt af Revisortilsynet i 2005, 2008 og 2011. Det er vigtigt for os at overholde gældende regler, og du kan derfor være sikker på, at vi leverer et oprigtigt resultat hver gang.

Den personlige kontakt med kunden er afgørende for vores arbejde. Det personlige engagement er en drivkraft i arbejdet og letter kommunikationen og arbejdsgangen mellem parterne.

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed eller overvejer et revisorskifte i din nuværende virksomhed, så kontakt os endelige. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.​

Kompetencer​

Kontakt

"Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp, så er du velkommen til at kontakte os her."

​Nordskov Revision ApS

​Hovedgade 41, 4050 Skibby

Tlf.: 47 52 98 45 / E-mail: lone@nordskov.dk

​CVR: 30348184