Nyttige links
- Den hurtige vej

Samarbejdsgruppen Dania

​​Revisorgruppen Dania - godkendte revisorer er et landsdækkende samarbejde for godkendte revisorer, stiftet i 1997.

​Told og Skat

​Hovedmålsætningerne for SKATs virksomhed i de kommende år er. - At opkrævningsopgaverne kan løses for færre ressourcer. - At de offentlige restancer inddrives i større omfang. - At de faktisk betalte skatter, afgifter og told svarer til det, der reelt skal betales. - At borgere og virksomheder generelt er tilfredse i mødet med SKAT.

​Frederikssund Erhverv

​Frederikssund Erhverv (FE) er en organisation for erhverv og turisme i Frederikssund Kommune. FE yder erhvervsservice, rådgivning og arrangerer konferencer samt seminarer for erhvervslivet og turismeaktører. Samtidig er FE erhvervslivets talerør over de beslutningstagere, der har indflydelse på erhvervslivets rammevilkår.

Borger

Borger.dk er borgernes samlede digitale indgang til den offentlige sektor. Portalen blev lanceret første gang i januar 2007, og version 3 af borger.dk blev offentliggjort i juni 2012

Virk

​​Adgang til din virksomheds digitale kommunikation med de offentlige myndigheder. Mulighed for at administrere din virksomheds brugere af Virk.dk

IT-Business

​​Med IT Business Light online økonomistyringssystem får du adgang uanset hvor du befinder dig - blot der er internet forbindelse. Du betaler en fast pris om måneden og vi sørger for opdateringer og backup.

Kontakt

"Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp, så er du velkommen til at kontakte os her."

​Nordskov Revision ApS

​Hovedgade 41, 4050 Skibby

Tlf.: 47 52 98 45 / E-mail: lone@nordskov.dk

​CVR: 30348184